Dejan Stanković: Nole je najbolji srpski sportista ikada

Izvor: Blic, 01.Jul.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković: Nole je najbolji srpski sportista ikada

Kapiten srpske fudbalske reprezentacije Dejan Stanković oduševljen je fantastičnom pobedom Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona protiv Francuza Žoa Vilfreda Conge kojom je i zvanično postao najbolji teniser sveta.

"Novak je naš najbolji sportista ikada. Svim srcem sam u njega, samo neka tako nastavi i uveren sam da će ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osvojiti Vimbldon, nego da će još dugo vladati svetskim tenisom. Prošlo je vreme i Federera i Nadala, sad počinje era Novaka Đokovića", rekao je Stanković Tanjugu.

On je istakao da je u ovim trenucima bilo gde na planeti prelepo biti Srbin i sunarodnik Đokovića.

"Najbolji je teniser sveta, ali je i sjajan čovek, bez mane. Imam priliku da se često vidim s njim u Italiji, da se ispričamo. Svi ga obožavaju, posebno moji saigrači iz Intera, iako Nole navija za MIlan. Dolazio je na utakmice, svi žele da ga upoznaju. Ma, šta reći? Čovek je naš ponos", poručio je Stanković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: ''Nole - najbolji srpski sportista svih vremena!''

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2011

Kapiten naše fudbalske reprezentacije oduševljen uspehom Novaka Đokovića i poručuje da je zahvaljujući njemu danas prelepo biti Srbin, bilo gde na planeti.

Nastavak na Sportske.net...

Deki Stanković: Zbog Novaka je prelepo biti Srbin

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Dejan Stanković, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, oduševljen je fantastičnom pobedom Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona protiv Francuza Žoa Vilfreda Conge kojom je i zvanično postao najbolji teniser sveta. ..Conga: Danas mogu svakoga da pobedim, samo ne Đokovića!..Vimbldon: Novak...

Nastavak na S media...

Novak najbolji na planeti

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2011

Đoković „razbio“ Congu (3:1) u polufinalu Vimbldona i postao najbolji teniser današnjice. Novak: Sviđalo se to nekome ili ne, Srbin je na krovu sveta. U nedelju u finalu

Nastavak na Večernje novosti...

Stanković: Novak je najbolji srpski sportista svih vremena!

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 18:03

Kapiten srpske reprezentacije, Dejan Stanković, uputio je čestitke Novaku Đokoviću na plasmanu u finale Vimbldona i preuzimanje prvog mesta na ATP listi. ..- Đoković je bez sumnje najbolji srpski sportsita svih vremena. Ubeđen sam da će pobediti Nadala u finalu, ali i da će dugo dugo vladati...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.