Srbija bez Đokovića i Tipsarevića dočekuje Švajcarsku

Izvor: Studio B, 21.Jan.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez Đokovića i Tipsarevića dočekuje Švajcarsku

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović saopštio je danas spisak igrača za duel sa Švajcarskom u prvom kolu Svetske grupe na kojem nema Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića.

Obradović računa na Dušan Lajovića (117. igrača na ATP listi), Filipa Krajinovića (234), Iliju Bozoljca (239) i Nenada Zimonjića (13. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mesto u dublu na ATP listi).

Švajcarci će nastupiti bez Rodžera Federera, ali sa Stanislasom Vavrinkom, koji je danas u četvrtfinalu Australijan opena savladao Đokovića. Na spisku su i Marko Kjudineli (172. na ATP listi), Henri Laksonen (230) i Mihael Lamer (451).

Meč između Srbije i Švajcarske igra se od 31. januara do 2. februara u Novom Sadu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.