Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2023, 05:36

Siner: „Ti si Novače velika inspiracija za nas, mlađe generacije“

Odigrao je Janik Siner sjajan Završni masters pred svojom publikom u Torinu.
Došao je do finala sa sve četiri pobede, savladao je Novaka Đokovića u utorak uveče, a onda ga zajedno sa sobom poveo u polufinale kada je savladao Holgera Runea, iako mu taj trijumf rezultatski nije bio potreban.
Na kraju je stao u finalu i nije bilo realno da drugi put u pet dana pobedi najboljeg tenisera sveta svih vremena.
Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je večeras slavio sa 2:0, a Italijan je sumirao utiske nakon finalnog duela:
Čestitam Novaku na svim turnirima i grend slemovima. Ti si velika inspiracija za nas, mlađe generacije. Čestitam Novakovom timu, svaka čast, rade neverovatan posao. Hvala i mom timu, mnogo. Nadam se da ću u godinama pred nama biti samo bolji i da ću moći i dalje da se takmičim sa najboljim teniserima sveta„, izrazio je nadu Siner i potom počeo sa zahvaljivanjem:
„Hvala svima na podršci! Hvala i italijanskoj federaciji, koja radi sjajan posao. Zahvalio bih se i svim sponzorima, skupljačima loptica, sudijama i još jednom hvala sjajnoj publici. O ovome sam sanjao od kada sam bio dečak. Nije još kraj, pred nama je Dejvis kup.“
Na kraju je i nasmejao publiku u Torinu.
Nisam svakako dobar govornik kao Novak Đoković, hvala još jednom svima„, završio je četvrti teniser planete.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.