ŠVAJCARCU NEĆE BITI DOBRO: Novak PRIZNAO da je Federer najbolji u istoriji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 17:49

ŠVAJCARCU NEĆE BITI DOBRO: Novak PRIZNAO da je Federer najbolji u istoriji (FOTO)

Đoković pomenuo i čuvenog Bjerna Borga.

Pred početak Adria tura u Zadru, Novak Đoković je govorio o najboljima u teniserima svih vremena, a toj eliti svakako da i on pripada. Ipak, nije sebe svrstao u prvi plan.

- Možete očekivati bilo šta od Federera, pošto je on verovatno najbolji u istoriji - rekao je Novak.

Pitali su Novaka i da poredi najbolje tenisere svih vremena, a on je odgovorio da je to veoma teško.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novak Djokovic: “De Roger Federer se puede esperar todo” https://t.co/ykajHTR4K1 pic.twitter.com/6dcnwQqguq

— Ubitennis en Español (@ubitennisenesp) June 18, 2020

- Izuzetno je teško porediti različite generacije. Na primer, šta bi se desilo da se Borg, koji je osvojio 11 grend slem titula, nije povukao u 26. godini - rekao je Novak Đoković danas u Zadru pred početak Adria tura koji se održava i u tom gradu.

Inače, Novak je istakao i da razmišlja da organizuje manifestaciju u saradnji sa Lukom Modrićem jednog dana, pošto su veoma dobri prijatelji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.