ŠOK NA VIMBLDONU: Novaka čeka protivnik kao poručen za četvrtfinale!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA VIMBLDONU: Novaka čeka protivnik kao poručen za četvrtfinale!

Posle velike borbe u pet setova, Tomaš Berdih je savladao Dominika Tima u osmini finala Vimbldona.

Čeh je slavio rezultatom 6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 6:3.

To znači da će Berdih biti naredni rival Novaku Đokoviću, ukoliko Srbin opravda ulogu favorita i savlada Adriana Manarina.

Uz dužno poštovanje Berdihu, sigurno je poželjniji rival Novaku u odnosu na opasnog Austrijanca, koji ga je nedavno eliminisao ubedljivo u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Ujedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Berdih je i Novakova "stara mušterija" - Srbin u međusobnim duelima vodi 25:2.

Poslednji put je 15. teniser sveta slavio protiv Đokovića na mastersu u Rimu 2013. godine, u četvrtfinalu, rezutlatom 2:6, 7:5, 6:4.

Berdych (Eurosport) pic.twitter.com/k0SKbS6UTq— doublefault28 (@doublefault28) July 10, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berdih bolji od Tima, čeka Noleta ili Manarina

Izvor: Mondo, 10.Jul.2017

Čeh posle pet setova eliminisao Dominika Tima u osmini finala Vimbldona...Foto: AP Photo/Alastair Grant..Češki teniser Tomaš Berdih plasirao su u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas pobedio Dominika Tima...Berdih je bio bolji od Austrijanca sa 3:2 u setovima (6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 6:3), posle...

Nastavak na Mondo...

Berdih eliminisao Tima, čeka Đokovića ili Manarina

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2017

Češki teniser Tomaš Berdih plasirao su u četvrtfinale Vimbldona, pošto je pobijedio Dominika Tima...Berdih je bio bolji od Austrijanca sa 3:2 u setovima (6:3, 6:7, 6:3, 3:6, 6:3), poslije skoro tri sata igre...Protivnik Berdihu u četvrtfinalu biće pobjednik duela između Novaka Đokovića i Adrijana...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.