RUTINSKI: Đoković brzo završio sa Bedenom i plasirao se u osminu finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 17:10

RUTINSKI: Đoković brzo završio sa Bedenom i plasirao se u osminu finala

Prvi reket sveta u narednoj rundi igra protiv Dijega Švarcmana.

Najbolji teniser sveta Novka Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Gaorsa pošto je u trećem kolu savladao Slovenca Aljaža Benedea sa 3:0 (6:3, 6:3, ). Đoković će u osmini finala igrati Dijega Švarcmana koji je savladao Grigora Dimitrova.

Novak je od starta krenuo dobro i u prva dva gema na servis Slovenca imao četiri brejk lopte, ali nije uspeo da mu oduzme servis. Međutim, u šestom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gemu Bedene nije mogao da se izvuče i Đoković je iskoristio prvu brejk loptu da bi zatim rutinski prvieo prvi set kraju. U drugom setu Novak je odmah iskoristio prvu brejk loptu u trećem gemu održavajući tu prednost brejka dsve do same završnice kada je u devetom gemu drugim brejkom stigao do osvajanja drugog seta.

Bedene je zapretio Đokoviću na početku trećeg seta kada je srpski teniser spasio jednu brejk loptu, da bi zatim prtvi reket sveta u četvrtom gemu iskoristio prvu priliku i oduzeo Slovencu servis za vođstvo od 4:1. Bilo je jasno da će meč brzo biti rešen, a Novak je to učinio još jednim brejkom u osmom gemu čime je stavio tačku na ovaj duel.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković preslišao Bedenea i plasirao se u osminu finala

Izvor: RTS, 27.Maj.2022

Novak Đoković savladao Slovenca Aljaža Bedenea sa 3:0 po setovima 6:3, 6:3, 6:2 i plasirao se u osminufinala Rolan Garosa. Naredni rival našeg tenisera je Argentinac Dijego Švarcman. . Novak nastavlja odbranu titule na Rolan Garosu. Preskočio je još jednu prepreku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.