Izvor: RTS, 27.Maj.2022, 17:21

Đoković preslišao Bedenea i plasirao se u osminu finala

Novak Đoković savladao Slovenca Aljaža Bedenea sa 3:0 po setovima 6:3, 6:3, 6:2 i plasirao se u osminufinala Rolan Garosa. Naredni rival našeg tenisera je Argentinac Dijego Švarcman.
Novak nastavlja odbranu titule na Rolan Garosu. Preskočio je još jednu prepreku i stigao do osmine finala. Novak je lako slomio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otpor Slovenca, koji nije imao rešenja za sigurnu igru našeg tenisera. Na kraju ubedljiva pobeda Đokovića za 106 minuta igre.

Novak je konstantno pritiskao servis protivnika, u drugom gemu propustio je brejk priliku. Propušteno je nadoknadio u četvrtom kada je oduzeo servis protivniku. Potom je rutinski priveo set kraju - 6:3.
U drugom setu još bolja igra našeg tenisera. Nije dozvolio rivalu da osvoji niti jednu brejk priliku. S druge strane u dva navrata je oduzeo servis Bedeneu, u trećem i u devetom gemu, kada je istavio tačku na ovaj set - 6:3.
Usledio je treći set u kome protivnik nije imao šanse da ozbiljnije zapreti. Novak je rutinski odradio posao. U četvrtom i osmom gemu stigao je do brejka iskoristivši drugu meč loptu na servi protivnika - 6:2 u trećem setu.
Naredni rival našeg asa je Argentinac Dijego Švarcman koji je u trećem kolu nadigrao Grigora Dimitrova sa 3:0 (6:3, 6:1, 6:2).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE LEGENDA DO LEGENDE: Zidan i još fudbalskih IKONA gledale Đokovića u Parizu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022

Na tribinama mnogo poznatih lica...Prvi reket sveta Novak Đoković danas se plasirao u osminu finala Rolan Garosa pobedivši slovenca Alijaža Bedenea sa 3:0 u setovima, a ovaj meč je privukao na tribine i mnoge fudbalske ikone...Poznato je da je na Rolan Garosu i legenda Mančester junajteda, Srbin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zverev bolji od Nakašime

Izvor: B92, 27.Maj.2022

Aleksander Zverev, treći nosilac na Rolan Garosu, plasirao se u osminu finala...Teniser iz Hamburga je posle dva sata i 51 minuta igre pobedio 75. igrača sveta, Amerikanca Brendana Nakašimu, 7:6 (2), 6:3, 7:6 (5)...Još jednom se servis Zvereva pokazao kao bitno oružje, pogodio je 18 asova, naspram...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.