Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROLAN GAROS: Novak ‘počistio’ Gaskea, neka se spremi Rafa!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, savladavši domaćeg tenisera Rišara Gaskea sa 6:1, 6:2, 6:3.

Srbinu i Francuzu je ovo bio 12. okršaj, 11. trijuf upisao je Novak Đoković i tako zakazao teniski spektakl sa Rafaelom Nadalom.
Novak je dobro ‘otvorio’ meč i poveo sa 1:0 u setovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << U drugom se četvrti gem igrao čak 29 minuta, dobio ga je prvi reket planete za vođstvo od 3:1 i posao je privodio kraju do završetka seta.
Već se više razmišljalo o sudaru titana u sredu uveče nego o Francuzu, ali je meč trebalo privesti kraju. Nije se predavao domaći teniser, ali je Đoković iskoristio treću priliku za brejk – 4:1.
Prepustio je Gaskeu dva gema do kraja seta, ali je ipak ubedljivo slavio. Neka se sada spremi Rafa…
The post ROLAN GAROS: Novak ‘počistio’ Gaskea, neka se spremi Rafa! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novak o Rafi: Nije normalno, ali prihvatam izazov

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2015

Bez dileme - Novak Đoković odigrao je najbolji meč na ovosezonskom izdanju Rolan Garosa, izbacivši u osmini finala domaćeg tenisera Rišara Gaskea - 3:0 (6:1, 6:2, 6:3)..."Ono pravo" na drugom Grend slemu u sezoni može da počne. Sledi duel sa devetostrukim šampionom Otvorenog prvenstva Francuske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.