Prvi doček u braku: Novak i Jelena uz jelku čestitaju Novu godinu

Izvor: Svet, 31.Dec.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi doček u braku: Novak i Jelena uz jelku čestitaju Novu godinu

Bračni par Đoković, Novak i Jelena, čestitali su svima Novu godinu porukom na Tviteru, uz koju su objavili zajedničku fotografiju u prazničnom raspoloženju.
“Srećna Nova godina svima. Želimo vam puno ljubavi, zdravlja i uspeha”, piše u novogodišnjoj poruci najboljeg svetskog tenisera i njegove supruge.
Izvor: Life Content
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena i Novak Đoković: Zdravlja, sreće, ljubavi, uspeha i radosti na svakom koraku

Izvor: Story, 01.Jan.2015, 01:00

Najuspešniji srspki teniser i njegova supruga uputili su prvu čestitku za novu godinu preko društvenih mreža..Jelena i Novak Đoković, foto: Facebook..- Želim vam zdravlje, sreću, ljubav, uspeh i radost na svakom koraku u novoj 2015 godini! Verujte u vaše snove i vredno radite da ih ostvarite...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.