SEKA: Dačiću želim da prestane da peva “Miljacku”, a Vučiću da ode na Maldive!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Dec.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA: Dačiću želim da prestane da peva “Miljacku”, a Vučiću da ode na Maldive!

- Vučiću želim da barem deset dana ode na zasluženi odmor na Maldive jer je kao premijer ovoj zemlji potreban odmoran i zdrav - izjavila je pevačica

Pevačica Seka Aleksić je na zanimljiv način poželela srećnu Novu godinu premijeru Aleksandru Vučiću i Ivici Dačiću.

- Dačiću želim da prestane da peva “Miljacku” i pređe na “Mamurnu” (inače, hit Seke Aleksić, prim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << aut), a ja ću mu preko veze kod Saše Popovića srediti CD. Vučiću želim da barem deset dana ode na zasluženi odmor na Maldive jer je kao premijer ovoj zemlji potreban odmoran i zdrav – ispričala je Aleksićeva za “Kurir” i zatim otkrila da li će za sreću nositi crveni veš u novogodišnjoj noći.

Foto: Twitter/poslednjilet

- Nisam sujeverna. Nikada to nisam bila, tako da to mene može slobodno da zaobiđe. Biće onako kako bog odredi, sve ostalo je za mene smešno – zaključila je Seka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SEKA Dacicu zelim da prestane da peva Miljacku a Vucicu da ode na Maldive

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014

- Vučiću želim da barem deset dana ode na zasluženi odmor na Maldive jer je kao premijer ovoj zemlji potreban odmoran i zdrav - izjavila je pevačica..Pevačica Seka Aleksić je na zanimljiv način poželela srećnu Novu godinu premijeru Aleksandru Vučiću i Ivici Dačiću...- Dačiću želim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.