Maldivi
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Valentina nije htela običnu tradicionalnu svadbu, pa je otišla na Maldive: Platila je fotografa, tortu, šampanjac, dekoraciju, ali jedna stvar je napravila PROBLEM

Valentina iz Zagreba je, preko agencije iz Srbije, uspela da uradi ono o čemu mnogi parovi maštaju - da se venča na egzotičnim Maldivima!

Izvor: Blic, 25.Apr.2024, 07:27

Detaljnije >>

Poznati glumac saopšti da napušta seriju IGRA SUDBINE: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos (FOTO)

Poznati glumac saopšti da napušta seriju IGRA SUDBINE: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos (FOTO)

Glumca Darka Tomovića tri godine smo pratili u popularnoj seriji "Igra sudbine", gde je s oduševljenjem igrao lik Tiće Lenjina, vlasnika kafića "Maldivi". Međutim, iznenađenje je usledilo kada je odlučio napustiti seriju.. Darko se obratio svojim pratiteljima na Instagramu, gde je objavio da više neće biti deo ekipe spomenute serije, otkrivajući pritom i razloge svog odlaska. - Posle tri po godine završio se moj aganžman na snimanju jedne serije. Najteži posao...

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2024, 09:30

Detaljnije >>

Anica Lazić progovorila o vezi sa 40 godina starijim kolegom Lazarom Ristovskim

Glumica Anicom Lazić prvi put se oglasila i otkrila detalje emotivne veze sa 39 godina starijim kolegom Lazarom Ristovskim, s kojim trenutno odmara na Maldivima.

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2024, 10:10

Detaljnije >>

Vuco se javio sa Kariba: "Na Maldive ide sirotinja"

Pjevač Siniša Vuco (52) javio se video pozivom u "Tvoje lice zvuči poznato", nakon što se Lućano Plazibat transformirao u njega i otpjevao Vucin hit "Tražena si roba u gradu".

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2024, 16:22

Detaljnije >>

Lazar Ristovski uživa na Maldivima sa 39 godina mlađom devojkom (FOTO)

Srpski glumac Lazar Ristovski (71) i njegova 39 godina mlađa partnerka Anica Lazić uživaju na Maldivima. Anica je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju. “Kad on vodi, ja ne pitam gde”, napisala je 32-godišnja glumica u opis fotografije na kojoj par pozira u moru, prenosi Index. View this post on Instagram A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial) Podsećamo, par je vezu potvrdio...

Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2024, 10:24

Detaljnije >>

Lazar Ristovski na odmoru s 39 godina mlađom Anicom: "Kad on vodi, ja ne pitam gde" (FOTO)

Glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa emotivna partnerka Anica Lazić spakovali su kofere i otputovali na Maldive, gdje uživaju u nevjereovatnoj prirodi i zajedničkim trenucima.

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2024, 09:28

Detaljnije >>

(FOTO) SKINULI SE U KUPAĆI, DRŽE SE ZA RUKE Lazar Ristovski ovako uživa sa 39 godina mlađom Anicom NA MALDIVIMA: "Kad on vodi, ja ne pitam gde"

Glumac Lazar Ristovski trenutno uživa na egzotičnom putovanju sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić.

Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 09:50

Detaljnije >>