Poznati glumac saopšti da napušta seriju IGRA SUDBINE: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos (FOTO)

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2024, 09:30

Poznati glumac saopšti da napušta seriju IGRA SUDBINE: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos (FOTO)

Glumca Darka Tomovića tri godine smo pratili u popularnoj seriji "Igra sudbine", gde je s oduševljenjem igrao lik Tiće Lenjina, vlasnika kafića "Maldivi". Međutim, iznenađenje je usledilo kada je odlučio napustiti seriju.
Darko se obratio svojim pratiteljima na Instagramu, gde je objavio da više neće biti deo ekipe spomenute serije, otkrivajući pritom i razloge svog odlaska.
- Posle tri po godine završio se moj aganžman na snimanju jedne serije. Najteži posao u karijeri iz više razloga - one ne uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.