Preslatko: Jelena pokazala kako Stefan navija za svog tatu! (foto)

Izvor: Svet, 06.Jan.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslatko: Jelena pokazala kako Stefan navija za svog tatu! (foto)

Novak Đoković trenutno se nalati u Dohi, a podrška porodice slavnog tenisera uvek je bila i biće na najvišem nivou.
Novakov naslednik Stefan Đoković nije mogao da bodri svog oca na tribinama na turniru, ali jeste kraj malog ekrana.
“Stefan je danas imao jedan specijalan reket dok je gledao tatu kako igra – reket kojim nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mogao da lomi stvari okolo dok je izvodio poteze kao svoj tata. Tata, volela bih da vidiš kako je tvoj mali čovek ponosan na tebe dok igraš i stalno ponavlja “Ajde, tata”, napisala je Jelena pored slike koja je za samo nekoliko momenata prikupila neverovatan broj lajkova.

Jelena je iskoristila priliku, pa je i svim vernicima čestitala Badnje veče i Božić, jer kako i sama kaže sutra planira da bude nedostupna, okružena samo voljenim bićima.
“Srećno vam Badnje veče! Želim vam da ga provedete u miru, zdravlju i blagostanju. Za one koji Božić dočekuju u teškim uslovima, molim se za vas svim srcem i želim da vam ovaj dan donese zdravlje, sreću i hrabrost da prevazidjete sve probleme i strahove. I u napred da vam poželim Mir Božiji -Hristos se rodi (jer ću sutra verovatno da budem bez tehnologije”, napisala je Novakova supruga.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

AJDE TATA! Đoković junior udara specijalnim reketom KOJI NE LOMI STVARI i navija iz sve snage

Izvor: Blic, 06.Jan.2017

Novak Đoković igra turnir u dalekoj Dohi, a njegov najverniji navijač je ostao kod kuće, u Monaku. Mali Stefan sada je već dovoljno veliki da zna kada igra njegov tata, a sada je počeo i da navija...Jelena je otkrila i kako, postavivši duži tekst uz fotografiju malog Stefana koji gleda tatu na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.