Predao se Đoković: Novak izgubio prvi meč u 2015, a da nije ni izašao na teren

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se Đoković: Novak izgubio prvi meč u 2015, a da nije ni izašao na teren

Zbog povišene temperature Srbin predao meč Endiju Mareju u finalu Abu Dabija

Superiorno drugog dana nove godine, a onda je prehlada sprečila Novaka Đokovića da brani trofej u Abu Dabiju. Najbolji teniser sveta predao je finalni susret egzibicionog turnira Škotu Endiju Mareju, koji je tako bez graške znoja osvojio prvi trofej u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2015.

Kako su objavili organizatori, srpski as je dva sata pre početka duela otakazo učešće u finalu usled povišene temperature, nepuna 24 sata pošto je u polufinalu rutinski savladao Stanislava Vravrinku.

"Nažalost, neću moci da igram u finalu. Bolestan sam, imam groznicu i nisam spreman da izađem na teren. Čestitke Endiju. Šteta što nisam mogao da igram danas, ali uveren sam da ćemo se ubrzo ponovo sresti“, izjavio je Đoković.

Đoković je ovaj pehar u Ujedinjenim Arapskim Emiratima osvajao tri puta u karijeri (2011, 2012. i 2013. godine), a ovoga puta nije želeo ništa da rizikuje kako bi spreman dočekao početak Australijan opena.

Prvi grend slem sezone na programu je od 19. januara do 1. februara u Melburnu i na njemu titulu brani Švajcarac Sten Vavrinka.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak izgubio prvi meč u 2015, a da nije ni izašao na teren

Izvor: Press, 03.Jan.2015

Zbog povišene temperature Srbin predao meč Endiju Mareju u finalu Abu Dabija . Superiorno drugog dana nove godine, a onda je prehlada sprečila Novaka Đokovića da brani trofej u Abu Dabiju. Najbolji teniser sveta predao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.