Posle teksta u Žurnalu Jelena i Novak pomažu Priboju

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle teksta u Žurnalu Jelena i Novak pomažu Priboju

U predvečerje novogodišnjih praznika, u Priboju se obrela Jelena Ristić, devojka Novaka Đokovića, svetskog tenisera broj 1.
Rekla je da je došla po nalogu Novaka Đokovića i ispred Fondacije ovog tenisera, pošto je on pročitao u jednom časopisu, ali i Sportskom žurnalu, ekskluzivnu reportažu o tome da su se u Priboju odmah posle Vimbldona održavali internacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teniski turniri.
Reč je o tekstu u kome se prvi put u široj javnosti iznose podaci da su u Vimbldonu turniri igrani od 1877, a u Priboju počev od 1880. godine.
U pitanju je održavanje međunarodnih takmičenja, koja su, ustvari, bila prvenstva Austrougarske monarhije u tenisu, a koja su održavana čak 29 godina zaredom u Priboju.
Na međunarodnim turnirima u ovom gradu učestvovale su zemlje koje su tada činile Austrougarsku monarhiju – Austrija, deo Nemačke, Češka, Slovačka, Poljska, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Rumunija i Bosna i Hercegovina.
Jelena Ristić je obišla sportske terene u Priboju i obećala pomoć sportu u ovom gradu od strane Fondacije Novaka Đokovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.