Pogledajte kako je Jelena Đoković izgledala na Armanijevoj reviji

Izvor: B92, 23.Sep.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Jelena Đoković izgledala na Armanijevoj reviji

Mnoge poznate ličnosti su ovih dana u Milanu jer se tamo održava prestižna Nedelja mode, a na jučerašnjoj reviji slavnog brenda Armani bio je najbolji teniser sveta Novak Đoković sa suprugom Jelenom.

Nole i Jelena privukli su najviše pažnje na reviji na koju su stigli besprekorno stilizovani.

Oboje su odabrali crno-belu kombinaciju, a Jelena je svoj izgled zaokružila crvenim modernim salonkama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ni ovaj put nije odustala od svog imidža- uz malo šminke i jednostavnu frizuru Jelena je još jednom istakla svoju prirodnu lepotu.

Jelena i Novak pomno prate sve kolekcije slavnog italijasnkog dizajnera, a pre samo nekoliko dana na dobrotvornoj večeri koju je organizovala fondacija Đoković supruga najboljeg tenisera nosila je upravo Armani haljinu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) CRNO-BELI ĐOKOVIĆI: Evo kako su Jelena i Novak zasenili sve na Armanijevoj reviji

Izvor: Kurir, 23.Sep.2016

...Novak, a naročito Jelena, širom sveta su poznati po istančanom ukusu za oblačenje i prefinjenom stajlingu Njih dvoje našli su se u centru pažnje kada su se pojavili na reviji kolekcije proleće-jesen 2017 Đođra Armanija..Bračni par Đoković bio je u crno-belom fazonu Stajling im je bio usklađen..Na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.