Počinje Vimbldon, Novak brani titulu

Izvor: RTS, 30.Jun.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Vimbldon, Novak brani titulu

Novak Đoković počinje odbranu trona na Vimbldonu. Prvi rival je Nemac Filip Kolšrajber. Duel počinje oko 14.00 časova, direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti. Pored Novaka na teren izlaze Janko Tipsarević, Aleksandra Krunić, Dušan Lajović i Momir Kecmanović.
Počinje 133. Vimbldon, svakako najprestižniji teniski turnir. Titulu brani Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i duelom protiv Nemca Filipa Kolšrajbera započinje pohod u Londonu. Po tradiciji branilac titule otvara program na Centralnom terenu.

Njih dvojica do sada su se sastajali 12 puta. Naš as je slavio u deset međusobnih duela, poslednji put igrali su na Mastersu u Rimu, a Novak je bio ubedljiv - 6:3, 6:0.
Susret između Đokovića i Kolšrajbelja počinje u 14.00 časova, prenos je na našem Prvom programu, a strim je na RTS Planeti.
Prvi će na teren Janko Tipsarević, koji igra protiv Japanca Jošihita Nišioke. Njihov duel je prvi na terenu broj 15 i počinje u 12.00 časova.
Drugi meč na terenu broj sedam igra naša Aleksandra Krunić protiv Čehinje Karoline Muhove. Meč počinje oko 15.00 časova, posle duela muškog singla u kome se sastaju Stebe (Nemačka) i Opelka (SAD).
Dušan Lajović igra protiv Poljaka Huberta Hurkača. Njihov meč je treći na terenu broj šest, i počinje oko 16.00 časova, tačnije posle dva ženska singla: Hercog (Slovenija) - Kuzmova (Slovačka) i Buzarnesku (Rumunija) - Pegula (SAD).
Posle meča Lajovića na istom terenu program zatvaraju Momir Kecmanović i Španac Roberti Jarbeljas Baena.
Vimbldon se igra za ukupni nagradni fond od 38 miliona funti.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.