Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2011, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples sa zvezdama: Novak Đoković đuska na Austalijan openu!

Pošto se nije pošteno ni oznojio na meču sa Troickim, Novak Đoković rešio je da još malo ostane na terenu. Pa makar i plesao... Ok, na megdan mu je izašla profesionalna plesačica, jedna od učesnica australijske verzije 'Ples za zvezdama' Kim Džonson. Nole je i ovo odigrao odlično.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je "lako" plesati kad si Novak Đoković! (FOTO)

Izvor: S media, 22.Jan.2011

Novak Đoković se nije mnogo oznojio tokom meča 3. kola Australijan opena sa Viktorom Troickim na "Hajsens areni" (predaja), pa mu je ostalo dovoljno energije da zabavi publiku...Ovog puta imao je javni čas plesa na jednom od otvorenih terena u Melburn parku. Učiteljica mu je bila Kim Džonson, nekada...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.