Ovako je Novak pisao istoriju i oduševio Bekera /VIDEO/

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Novak pisao istoriju i oduševio Bekera /VIDEO/

Najbolji teniser sveta Novak Đoković privodi kraju jednu od najuspešnijih sezona u karijeri. Posle trijumfa u finalu protiv Endija Mareja (6:2, 6:4) i odbrane titule na pariskom mastersu oduševio je i trenera Borisa Bekera.

Nole je ušao u istoriju sa šest trofeja iz masters serije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1.000 u jednoj sezoni, čime je nadmašio prethodni rekord koji je takođe bio u njegovom vlasništvu.

Da za njega ne postoje granice, najbolji teniser sveta je potvrdio i u ekskluzivnoj intrevjuu za "Blic".

Very proud to be part of #TeamDjokovic ! It's been an historic year for @DjokerNole ....tennis history books are being rewritten!

"Vrlo sam ponosan na to što sam deo Đokovićevog tima. Bila je ovo istorijska godina za Novaka. Teniska istorija je ponovo ispisana", poručio je Beker putem Tvitera.

Mnogi su se pitali da li Đoković može ikada da ponovi čarobnu 2011. godinu, a on je ove sezone osvojio 10 trofeja - bio je najbolji na Australijan openu, u Indijan Velsu, Majamiju, Monte Karlu, Rimu, na Vimbldonu, US Openu, u Pekingu, Šangaju i sada u Parizu.

Preostaje još završni Masters sezone u Londonu, posle koga će Nole na zasluženi odmor.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.