Opet sumnje - Nole, NE MOŽEŠ ti to! Rodžer je najbolji svih vremena!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet sumnje - ''Nole, NE MOŽEŠ ti to! Rodžer je najbolji svih vremena!''

Nekima nije dovoljna Đokovićeva totalna dominacija da priznaju očigledno. Ali, možda je Novaku to samo dodatna motivacija da nastavi svoju fantastičnu seriju.

Da je Novak Đoković potpuno zasluženo tu gde jeste i da sve lakše izlazi na kraj i sa svojim najvećim rivalima, potvrdilo se i u Melburnu, gde je najbolji teniser sveta superiorno stigao do šestog trofeja na Australijan Openu, a ukupno 11. Gren Slema u karijeri.

Do najnovijeg trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << došao je preko Rodžera Federera u polufinalu i Endija Mareja u finalu, ali izgleda da ni time nije ubedio Švajcarca Stanislasa Vavrinku da je kadar da ove sezone osvoji sva četiri Gren Slem turnira.

Naime, Vavrinka je u intervjuu francuskom RMC Sportu izrazio nadu da će se tokom sezone naći već neko ko će Đokoviću stati na put.

''Ovo što Novak radi je impresivno, igra veoma dobro, ali mislim da neće uzeti sva četiri Gren slema, odnosno da će i neko drugi slaviti negde'', smatra Vavrinka.

Svakim novim Gren Slem trofejom, Novak Đoković se približava Rodžeru Federeru na vrhu večne liste osvajača najvećih teniskih turnira. Ipak, Vavrinka nema dilemu da je njegov zemljak najbolji svih vremena.



''Majstor ostaje majstor! Za mene je Rodžer najbolji teniser svih vremena'',
poručuje Vavrinka i dodaje da je veoma zadovoljan i svojim učinkom u dosadašnjoj karijeri, sa dva osvojena Gren Slema (AO 2014 i RG 2015) i četvrtom pozicijom na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.