Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON MOŽE SVE: Tenor Nole zapevao ‘O sole mio’ supruzi Jeleni (VIDEO)

Fondacija Đoković, koju je osnovao najbolji teniser sveta Novak Đoković, organizovala je sinoć u Milanu dobrotvornu večeru akuciju sa koje sva sredstva idu za programe ranog obrazovanja dece u Srbiji.

Oko 400 zvanica okupilo se srednjevekovnom zamku Sforcesko, a među gostima bili su čuveni modni kreator Đorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ševčenko, urednica Voga Ana Vintur, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šoubiznisa.
U jednom momentu bračni par Đoković našao se na bini gde su pevali italijanski tenori, a zatim je mikrofon uzeo najbolji teniser i svoje glasovne sposobnosti pokazao svima, a najviše svojoj supruzi.
 
A video posted by L I Z Z I E N G U Y E N (@lizzienguyen237) on Sep 20, 2016 at 6:34pm PDT

 
Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, a cilj je da svako dete ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost i omogućiti im socijalizaciju, igru i druženje sa vršnjacima.
Ujedno, sutra i prekosutra prikupljaće se novac na revijalnim mečevima, u kojima će se prvog dana sastati Đoković i Rafael Nadal, a drugog dubl, gde će sa jedne strane biti Đoković i Flavija Peneta, a sa druge Serena Vilijams i Fabio Fonjini.
The post ON MOŽE SVE: Tenor Nole zapevao ‘O sole mio’ supruzi Jeleni (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novakov šou u Milanu: Uzeo je mikrofon i zapevao opersku pesmu, a onda su svi prasnuli u smeh (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016

Novak i Jelena Đoković su priredili fenomenalno gala veče u Milanu na kome je održana humanitarna aukcija u cilju prikupljanja novca za obrazovanje dece Srbije...Bili su tu mnogi poznati iz sveta šoubiznisa, a najbolji teniser sveta se trudio da bude dobar domaćin i da zabavi goste. U jednom trenutku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.