OI: Zlatić šesti, Đoković igra za Bronzu, atletičari, odbojkašice...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI: Zlatić šesti, Đoković igra za Bronzu, atletičari, odbojkašice...

LONDON -

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić zauzeo je šesto mesto u disciplini malokalibarski pištolj 50 metara, dok je Damir Mikec bio 16. u kvalifikacijama. Novak Đoković igra protiv Argentinca Huana Martina del Potra, odbojkašice igraju protiv Brazilki, a Olivera Jevtić i Ana Subotić trče maraton.

Meč za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama između Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Argentinca Huana Martina del Potra nastavljen je posle sat vremena pauze zbog kiše.

Duel je prekinut u prvom setu pri rezultatu 3:2 za srpskog tenisera.

Iz istog razloga početak meča na terenu broj jedan je kasnio 40 minuta.

Duel je, prema rasporedu, trebalo da krene u 13 sati na terenu broj jedan na Vimbldonu.

U kompleksu Vimbldona jedino centralni teren ima pokretni krov.

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić zauzeo je šesto mesto u disciplini malokalibarski pištolj 50 metara na Olimpijskim igrama u Londonu.

Zlatić je u kvalifikacijama imao treći rezultat, ali u finalu nije bio siguran i nije uspeo da osvoji drugu medalju na ovim Igrama.

Zlatić je već bio učesnik finala u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, prvog dana takmičanja, kada je osvojio bronzanu medalju.

Odbojkašice Srbije, koje su doživele sva četiri poraza na turniru od Kine, Južne Koreje, Turske i SAD, imaće priliku da od 23 časa poprave utisak protiv Brazilki.

Trećeg dana atletskog takmičenja Srbija ima čak dva predstavnice u maratonu, Oliveru Jevtić i Anu Subotić, dok će veteran Dragutin Topić nastupiti u skoku u vis.

Srpska atletičarka Olivera Jevtić odustala je danas od olimpijske maratonske trke, nešto pre 25. kilometra. Jevtićeva je na polovini trke imala prolazno vreme od jednog sata, 17 minuta i 21 sekunde.

Druga srpska maratonka Ana Subotić završila je maratonsku trku na 71. mestu.

Subotić je stazu dugu 42 kilometra i 195 metara pretrčala za dva sata, 38 minuta i 22 sekunde.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.