Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 18:41

Novi Vajdin učenik bez šanse protiv starog, Đoković rutinski do trećeg kola

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo ovogodišnjeg Rolan Garosa rutinskom pobedom nad Aleksom Molčanom. Đoković je odigrao koliko mu je bilo potrebno da savlada Slovaka za nešto više od dva sata igre, rezultatom 6:2, 6:3, 7:6 (7:4).
Novak je bio bolji u neobičnom okršaju sa protivnikom kojem je trener čovek koji je upravo sa Đokovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojio sve što se može osvojiti – Marjan Vajda.

Slovački stručnjak završio je saradnju sa svetskim "brojem 1" krajem prošle sezone i odmah našao novi izazov, a žreb je tako hteo da se susretnu već u Parizu, ali na suprotnim stranama.
Vajda je bio u loži svog novog učenika, ali njegov bivši pulen nije imao milosti – u prvom setu je dva puta oduzeo servis rivalu i najavio da bi ovo mogao da bude jači trening na stadionu "Suzan Lenglen".
Drugi set je bio neizvesniji, ali je jedan brejk odradio posao, dok je u trećem Novak stekao, pa izgubio prednost. Međutim, to ga nije omelo previše, ubacio je u brzinu više i došao do trijumfa u taj-brejku.
Pridružio se tako Filipu Krajinoviću koji je izjednačio rezultat karijere na Rolan Garosu, trijumfom nad Bornom Gojom iz Hrvatske.
Đokovića sada očekuje okršaj sa Slovencem Aljažom Bedeneom, koji je eliminisao Pabla Kuevasa.
Rolan Garos se igra od 22. maja do 5. juna, za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a titulu brani upravo Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rutinski do trećeg kola Rolan Garosa

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu, pošto je danas u drugom kolu pobedio Slovaka Aleksa Molčana sa 3:0 - 6:2, 6:3, 7:6 (7:4).

Nastavak na Radio 021...

Đoković: Smirio sam nerve, sve ide u pravom smeru

Izvor: B92, 25.Maj.2022

Novak Đoković je pobedom nad Aleksom Molčanom prošao u treće kolo Rolan Garosa i zakazao je duel sa Alježom Bedeneom iz Slovenije...Posle meča je bio zadovoljan na konferenciji za novinare, pre svega svojom igrom u ključnim momentima protiv Slovaka, čiji je novi trener Marijan Vajda, dugogodišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.