Читај ми!

Novi Vajdin učenik bez šanse protiv starog, Đoković rutinski do trećeg kola

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo ovogodišnjeg Rolan Garosa rutinskom pobedom nad Aleksom Molčanom. Đoković je odigrao koliko mu je bilo potrebno da savlada Slovaka za nešto više od dva sata igre, rezultatom 6:2, 6:3, 7:6 (7:4).

Novak je bio bolji u neobičnom okršaju sa protivnikom kojem je trener čovek koji je upravo sa Đokovićem osvojio sve što se može osvojiti – Marjan Vajda.

Slovački stručnjak završio je saradnju sa svetskim "brojem 1" krajem prošle sezone i odmah našao novi izazov, a žreb je tako hteo da se susretnu već u Parizu, ali na suprotnim stranama.

Vajda je bio u loži svog novog učenika, ali njegov bivši pulen nije imao milosti – u prvom setu je dva puta oduzeo servis rivalu i najavio da bi ovo mogao da bude jači trening na stadionu "Suzan Lenglen".

Drugi set je bio neizvesniji, ali je jedan brejk odradio posao, dok je u trećem Novak stekao, pa izgubio prednost. Međutim, to ga nije omelo previše, ubacio je u brzinu više i došao do trijumfa u taj-brejku.

Pridružio se tako Filipu Krajinoviću koji je izjednačio rezultat karijere na Rolan Garosu, trijumfom nad Bornom Gojom iz Hrvatske.

Đokovića sada očekuje okršaj sa Slovencem Aljažom Bedeneom, koji je eliminisao Pabla Kuevasa.

Rolan Garos se igra od 22. maja do 5. juna, za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a titulu brani upravo Đoković.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво