Đoković: Smirio sam nerve, sve ide u pravom smeru

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 21:18

Đoković: Smirio sam nerve, sve ide u pravom smeru

Novak Đoković je pobedom nad Aleksom Molčanom prošao u treće kolo Rolan Garosa i zakazao je duel sa Alježom Bedeneom iz Slovenije.

Posle meča je bio zadovoljan na konferenciji za novinare, pre svega svojom igrom u ključnim momentima protiv Slovaka, čiji je novi trener Marijan Vajda, dugogodišnji član Đokovićevog stručnog štaba.

"Do sada sam zadovoljan sam kako se osećam, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako udaram, po ovim uslovima protiv veoma nezgodnog protivnika. Znao sam da neće biti lak meč, smirio sam nerve i odigrao taj-brejk, sve ide u pravom pravcu i gledam prema novom cilju", rekao je Novak predstavnicima medija u Parizu.

"Do sada je dobro. Zadovoljan sam kako se osećam na terenu, načinom na koji udaram lopticu. Dobro je bilo uzimajući u obzir ove izazovne vremenske prilike i činjenicu da sam igrao protiv specijaliste za šljaku, a uz to sam igrao i finale prošle nedelje".

U sledećem meču će za rivala imati Aljaža Bedenea.

"Igram protiv dešnjaka naredni meč, to mi je bitno, da razmišljam", rekao je Novak i dodao:

"Ne očekujem lak meč, ali smatram da sam sasvim dobro igrao danas. U trećem setu sam pretrpeo brejk, dozvolio sam mu da se vrati u duel. Ipak, zadržao sam smirenost i odigrao kako bi trebalo u taj-brejku. Zadovoljan sam što sam baš odigrao na ovakav način u prve dve runde takmičenja. Sve ide u dobrom smeru i okrenut sam novim izazovima", poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.