Novakov istorijski niz od Stefanovog rođenja

Izvor: B92, 02.Apr.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov istorijski niz od Stefanovog rođenja

Najbolji sportista sveta Novak Đoković ispisuje istoriju tenisa praktično svakog dana, pa je sa tom praksom nastavio i u petak.

Đoković je pobedio Davida Gofana sa 7:6, 6:4 i plasirao se u finale turnira Masters serije u Majamiju.

Srpski teniser imaće priliku da osvoji rekordnu 28. Masters titulu u finalu, a ukoliko osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trofej postaće i najplaćeniji igrač u istoriji ovog sporta.

Potpuno neverovatno zvuči podatak da je Novak igrao finale svakog većeg turnira od rođenja svog sina Stefana, a turnir u Majamiju je 18. u nizu takve kategorije (14 titula).

Od oktobra 2014. godine do danas Đoković je igrao uzastopna finala na 11 Mastersa, 5 Gren slemova i dva završna turnira u Londonu.

Đoković će u finalu Mastersa u Majamiju igrati protiv boljeg iz duela Kirjos - Nišikori.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.