Novaka nema u izboru za fer-plej

Izvor: TV Arena Sport, 14.Okt.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaka nema u izboru za fer-plej

Novak Đoković, najbolji teniser sveta nije se našao u izboru za fer-plej igrača godine. Iako je jedan od najomiljenijih tenisera na ATP Turu, Đoković ni ove godine neće konkurisati za nagradu za koju je ATP odredio osam nominovanih.

U konkurenciji su se našli  Rodžer Federer, Rafael Nadal, David Ferer, Kei Nišikori, Marin Čilić, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Kevin Anderson, David Gofan i Tim Smiček. Favorit među konkurentima jeste branilac ove titule, Rodžer Federer, koji je biran za najkorektnijeg igrača u 10 od prethodnih 11 godina. U međuvremenu, samo je Nadal 2010. godine uspeo da prekine dominaciju Švajcarca.

Nagrada za fer-plej igrača godine dodeljuje se od 1982. godine, a 13 godina kasnije ponela je ime legendarnog Stefana Edberga. Šveđanin se nalazi na drugom mestu večne liste sa pet nagrada, jednom više od Patrika Raftera iz Australije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Đoković ni među kandidatima za fer-plej nagradu

Izvor: Kurir, 14.Okt.2015

LONDON - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković ne nalazi se u izboru za nagradu za fer-plej igrača godine...Čelnici ATP-a nominovali su osam tenisera, ali među njima nema prvog reketa sveta, koji je jedan od najomiljenijih igrača...Prvi favorit za dobijanje ove nagrade je Švajcarac Rodžer...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.