Novak u četvrtfinalu

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u četvrtfinalu

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Bazelu, pobedivši Jarka Nieminena rezultatom 2:0 (6:4, 7:6).

Drugi teniser sveta je postavljen za drugog nosioca u Bazelu, gde je prošle godine osvojio titulu pobedivši Rodžera Federera u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << finalu, a naredni protivnik biće mu Holanđanin Robin Hase, trenutno 66. igrač sveta, kojeg je pobedio u jedinom dosadašnjem međusobnom meču, na US Openu 2007. godine.

Đoković je prvi set rešio u svoju korist zahvaljujući brejku u 10. gemu, ujedno jedinom u prvom delu igre.

Drugi set doneo je veliku borbu i posle 12 gemova nije viđen brejk, pa je pobednik odlučen u taj-brejku, koji je naš teniser dobio rezultatom 8:6, iako je Finac vodio 5:4 uz mini-brejk.

Današnji meč bio je četvrti međusobni okršaj dvojice tenisera, posle kojeg Beograđanin vodi 3:1, a Đoković je plasmanom među osam najboljih obezbedio novčanu nagradu od 30.500 evra, kao i 90 ATP bodova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   US Open

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Đoković preko Nieminena u 1/4finale

Izvor: B92, 04.Nov.2010

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Bazelu, pošto je pobedio Jarka Nieminena iz Finske sa 6:4, 7:6 (8-6). ..Bio je to vrlo tvrd meč u kojem je viđen samo jedan brejk, a Novak je položio ozbiljan ispit i plasirao se dalje. ..Naredni Đokovićev protivnik je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.