Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak stigao u Srbiju zbog svadbe Troickog

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u popodnevnim časovima u Beograd sa suprugom Jelenom.

Duga i naporna sezona nije ostavila traga na raspoloženje Novaka Đokovića, koji je u subotu oko 15.30 privatnim avionom stigao u Beograd. Vedar i nasmijan, teniser se pojavio na VIP izlazu aerodroma "Nikola Tesla" sa suprugom Jelenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << čime je i "zvanično" započeo odmor u Srbiji.

"Dobar dan", prva je gospođa Đoković, uz blistav osmjeh, pozdravila okupljene predstavnike medija, što je na isti način učinio i njen suprug.

Novak, koji će u nedjelju biti gost na svadbi prijatelja i reprezentativnog saigrača Viktora Troickog, nije davao izjave. Džentlmenski je Jeleni otvorio vrata bijelog džipa, mahnuo "sedmoj sili", nakon čega joj se pridružio u automobilu, kojim se odvezao sa aerodroma.

Đoković će u narednom periodu zaboraviti na reket, turnire, ATP bodove... U Srbiji će uzeti predah od velikog posla, koji je ostao iza njega tokom 2016. godine i napuniti baterije, uz svoje najbliže. Nekoliko slobodnih dana u Beogradu drugi reket svijeta i najbolji srpski sportista svih vremena iskoristiće da se posveti i svojim humanitarnim aktivnostima koje vodi zajedno sa suprugom Jelenom.

Poslije ove pauze u radu, slijedi juriš na Endija Mareja i operacija povratka na na prvo mjesto.

Provod u prestonici Novak Đoković započeće u "Areni", gdje će prisustvovati koncertu legendarne rok grupe "Bijelo dugme". Dobru energiju trebalo bi da prikuplja i narednih dana, kako bi potpuno relaksiran dočekao početak priprema za 2017.

(Novosti.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD: Novak i Jelena spremni za svadbu Viktora Troickog

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2016

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u popodnevnim časovima u Beograd sa suprugom Jelenom DUGA i naporna sezona nije ostavila traga na raspoloženje Novaka Đokovića, koji je u subotu oko 15.30 privatnim avionom stigao u Beograd. Vedar i nasmejan, naš najbolji teniser...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.