Novak poručuje iz Abu Dabija: Federer može do Gren slem titule, ali ne pita se samo on

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak poručuje iz Abu Dabija: Federer može do Gren slem titule, ali ne pita se samo on

Novak Đoković nalazi se u svom trening kampu u Abu Dabiju odakle je poručio da je trenutno najbitnije da ga povreda zaobiđu, te da će se kockice onda same složiti do uspeha.

"Nadam se da ću u narednom periodu uraditi mnogo dobrih stvari, ali pre svega, želim da budem zdrav i da povrede budu daleko, a onda će se put do uspeha otvoriti", rekao je Đoković.

Novak je na pitanje da li Rodžer Federer može da osvoji još koji Gren slem trofej odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potvrdno, ali da to ne zavisi samo od igre Švajcarca, već i od ostalih tenisera koji žele uspeh na najjačem teniskom takmičenju.

"Rodžer sigurno može da dođe još do nekog od trofeja na Gren slem turnirima, ali postoje mnogi igrači koji su jako motivisani da ga pobede i stignu do istog cilja. Nije sve u njegovim rukama, jer smatram da se i drugi teniseri pitaju", naveo je Đoković.

Drugi teniser sveta je takođe naglasio dobre uslove u Abu Dabiju rekavši da mu je vrlo drago što svake godine dolazi kako bi trenirao u sjajnim uslovima koje nudi taj grad.

"Imam mnogo lepih sećanja iz Abu Dabija i volim da gledam kako grad raste iz dana u dan. Vremenski uslovi za treninge su odlični, kao i hotel, hrana, navijači i cela organizacija. Volim da dolazim svake godine ovde, jer upravo u Abu Dabiju stvaram dobre rezultate.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole poručuje iz Abu Dabija: Rodžer može do Gren slem titule, ali ne pita se samo on

Izvor: Blic, 01.Dec.2013

Novak Đoković nalazi se u svom trening kampu u Abu Dabiju odakle je poručio da je trenutno najbitnije da ga povreda zaobiđu, te da će se kockice onda same složiti do uspeha..."Nadam se da ću u narednom periodu uraditi mnogo dobrih stvari, ali pre svega, želim da budem zdrav i da povrede budu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.