Novak osvaja Abu Dabi

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak osvaja Abu Dabi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra finalni meč egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Marija. Novak ima priliku da odbrani titulu i uspešno započne novu sezonu. Direktan prenos meča je od 16.00 na našem Prvom programu. Pre toga u borbi za treće mesto igraju Sten Vavrinka i Rafael Nadal, prenos meča je od 14.00 na našem Drugom programu. Читај ми!

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tenis 1 Novak osvaja Abu Dabi

2 Đoković "počistio" Vavrinku

3 Ana, povratak u svetski vrh

4 Novak, povratak na tron

5 Bejl, Benzema, Đoković...

Novak je lako slomio otpor Vavrinke. Leteo je po terenu, oduševio publiku, apsolutno je kontrolisao meč. S druge strane Švajcarac nije imao rešenja za raspoloženog Đokovića. Neceo sat igre i ubedljiv trijum našeg asa. Sledi duel protiv starog znanca i dobrog prijatelja Endija Marija, koji je u borbi za finale nadigrao Španca Rafaela Nadala, koji se posle pauze vratio na teren.

Turnir u Abu Dabiju je sjajan početak sezone. Iako se ne boduje u ATP turu svaki igrač želi da uspešno započne sezonu. Novak je u odličnoj formi, sudeći po igri koju je pružio u prvom meču (6:1, 6:2). Mari je, takođe, sjajnom igrom deklasirao Nadala (6:2, 6:0).

Đoković i Mari do sada su se sastajali 23 puta. Novak je slavio u 15 mečeva. Poslednji put igrali su, takođe u egzibicionom meču na finalnom Mastersu u Londonu, naš as je i tada slavio u susretu koji je igran do osam osvojenih gemova, ovaj meč se ne računa u međusobnom skoru. Poslednji zvaničan meč odigrali su na Mastersu u Parizu, Đoković je slavio rezultatom 7:5, 6:2.

Direktan prenos meča je od 16.00 na našem Prvom programu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak odustao od finala Abu Dabija

Izvor: RTS, 03.Jan.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati finalni meč egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Marija. Novak je imao priliku da odbrani titulu i uspešno započne novu sezonu. Međutim, zbog povišene temperature morao je da odustane od susreta. Čitaj mi!..Tenis 1 Novak odustao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.