Novak odustao od finala  Abu Dabija

Izvor: RTS, 03.Jan.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak odustao od finala Abu Dabija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati finalni meč egzibicionog turnira u Abu Dabiju protiv Britanca Endija Marija. Novak je imao priliku da odbrani titulu i uspešno započne novu sezonu. Međutim, zbog povišene temperature morao je da odustane od susreta. Čitaj mi!

Tenis 1 Novak odustao od finala Abu Dabija

2 Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "počistio" Vavrinku

3 Ana, povratak u svetski vrh

4 Novak, povratak na tron

5 Bejl, Benzema, Đoković...

Endi Mari je novi šampion Abu Dabija, jer mu je naš Novak Đoković zbog groznice predao finalni meč. Tako je Đoković prepustio trofej 'Mubadala' Endiju Mariju. 

"Nažalost, neću moći da igram u finalu. Bolestan sam, imam groznicu i nisam spreman da igram. Čestitke Endiju. Šteta što nisam mogao da igram danas, ali uveren sam da ćemo se ubrzo ponovo sresti", izjavio je Đoković. 

Novak je lako slomio otpor Vavrinke. Leteo je po terenu, oduševio publiku, apsolutno je kontrolisao meč. S druge strane, Švajcarac nije imao rešenja za raspoloženog Đokovića. Nepun sat igre i ubedljiv trijum našeg asa. On je u borbi za finale nadigrao Španca Rafaela Nadala, koji se posle pauze vratio na teren.

Đoković i Mari do sada su se sastajali 23 puta. Novak je pobedio u 15 mečeva. Poslednji put su igrali takođe u egzibicionom meču na finalnom mastersu u Londonu, a naš as je i tada slavio pobedu u susretu koji je igran do osam osvojenih gemova, mada se ovaj meč ne računa u međusobnom skoru. Poslednji zvaničan meč su odigrali na mastersu u Parizu, Đoković je pobedio sa 7:5, 6:2.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ništa od prvog trofeja u 2015. godini: Đoković zbog bolesti propušta finale Abu Dabija!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015

Srbin je odustao od finala egzibicije u Abu Dabiju protiv Endija Marija, zbog groznice..Prvi teniser sveta Novak Đoković povukao se sa finalnog meča protiv Endija Marija na egzibiciji u Abu Dabiju, zbog groznice. Tako je Srbin prepustio trofej Škotu...- Nažalost, neću moći da igram u finalu. Bolestan...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.