Novak oprezan, Lopes priziva Njujork

Izvor: B92, 25.Feb.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak oprezan, Lopes priziva Njujork

Novak Đoković malo pre 18 časova trebalo bi sa Felisijanom Lopesom da igra meč četvrtfinala turnira iz Serije 500 u Dubaiju.

Novak je Lopesa savladao u svih sedam međusobnih okršaja, a se prošle godine sastali su u četvrtfinalu US opena, kada je srpski teniser slavio sa 3-1, i potom u Šangaju (6:2, 6:3).

“Znam da on voli da igra ovde, uslovi mu odgovaraju. Koristi mnogo slajsa, ovde lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ide brzo kroz vazduh i mora brzo da se reaguje, pogotovo protiv nekoga kao što je Felisijano, ko mnogo ide napred. Nadam se da ću podići nivo igre“, rekao je Đoković, koji je u sredu ostvario 700. trijumf u karijeri.

Iskusni Španac neće se predati i želi da namuči Novaka.

“Nadam se da ću odigrati dobro i da će biti velika borba. Za mene je ovo velika prilika, svaki dan treniram vredno kako bih igrao mečeve poput ovog. Radujem se tom duelu, prošle godine sam na US openu protiv njega igrao možda i najbolje u karijeti. Bio je gust meč, imao sam brejk šanse u četvrtom setu, ali je on bio sjajan u taj brejku. Posle me je u Šangaju lako savladao“, kaže 34-godišnji Lopes.

Pobednik tog meča igraće u polufinalu sa boljim iz duela Bautista Agut – Bagdatis. U preostala dva četvrtfinala sastaju se Berdih – Kirjos i Kolšrajber – Vavrinka.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ATP DUBAI: Kirios ponovo iznenadio Berdiha, Novak igra poslednji meč dana

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2016

Nik Kirios prvi je polufinalista turnira ATP serije 500 u Dubaiju.. . Australijanac grčkog porekla po drugi put uzastopno savladao je Tomaša Berdiha. Posle ubedljivog trijumfa nad teniserom iz Češke u polufinalu turnira u Marseju prošlog vikenda, Kirios je još jedanput pokazao da se nalazi u boljoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.