Novak odgovorio na zviždanje Britanaca: Derite se slobodno, lepše ćete spavati!

Izvor: B92, 23.Nov.2023, 23:57

Novak odgovorio na zviždanje Britanaca: Derite se slobodno, lepše ćete spavati!

Novak Đoković je nastavio sa sjajnim partijama i na finalnom turniru Dejvis kupa.

On je sa 6:4, 6:4 pobedio Kamerona Norija i tako doneo drugi i odlučujući poen Srbiji u četvrtfinalu sa Velikom Britanijom.

Po završetku meča, Novak je na terenu imao mali duel sa britanskim navijačima.

Oni su mu zviždali dok je davao izjavu, udarali u bubnjeve i galamili, na ašta je reagovao ostatak publike i negodovao zbog njihove takve reakcije.

Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << im je poručio da se izviču, "da će tako lakše spavati", onda je nekom poručio da "on ućiti", a potom je dao izjavu i za Sportklub.

"Uvek je motiv više kad igraš za reprezentaciju. Mnogo emocija na terenu. Nikad nije lako. Dobili u dva seta obojica, ali tesni setovi, pogotovo njegovi. Zahvalio bih se Mići (Miomiru, prim.a.) što je dobio. Ogromna je razlika, rasterećeniji sam ušao u meč, važno da smo sve rešili već posle singlova", kaže Novak.

Naš tim će imati dan odmora, a potom igrati u polufinalu sa Italijom.

"Imaćemo dan odmora, to nam puno znači. Ko će igratio? Imamo mnogo opcija. Mića je pokazao sjajan mentalitet i čvrstinu, kad je trebalo odigrao je najbolje. Svi momci su jako morivisani, idemo na pobedu", dodao je Novak.

Italiju veoma ceni.

"Igrali smo Siner i ja nekoliko sjajnih mečeva. Jedan ke od najboljih na svetu. Italija je snažna, daćemo sve od sebe", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.