Novak objavio: Igra protiv Hrvatske

Izvor: B92, 19.Nov.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak objavio: Igra protiv Hrvatske

Prvi teniser sveta Novak Đoković braniće boje Srbije u Dejvis kupu protiv Hrvatske u martu, objavljeno je na njegovom zvaničnom sajtu.

Đoković će predvoditi selekciju Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa od 6. do 8. marta.

Prvi reket Srbije će sezonu početi učešćem na egzibicionom takmičenju u Abu Dabiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 1. do 3. januara, na kojem će igrati i Rafael Nadal, Stanislas Vavrinka i Endi Mari.

Đoković je pobedjivao na sva tri prethodna turnira u Abu Dabiju, a poslednji put je u finalu ove godine bio bolji od Davida Ferera - 7:5, 6:2. Đoković će posle Abu Dabija prvi put u karijeri učestvovati na ATP turniru u Dohi, od 4. do 10. januara, na kojem titulu brani Nadal.

Prvi reket sveta će potom učestvovati na prvom gren slem turniru u godini - Australijen Openu - od 19. januara do 1. februara, na kojem je do sada osvojio četiri titule.

Đoković će posle Australijen Opena nastupiti na turniru u Dubaiju - od 23. do 28. februara, a posle Dejvis kupa slede prva dva Mastersa u sezoni - Indijan Vels i Majami.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potvrđeno - Novak igra protiv Hrvatske!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2014

Srbija će u Dejvis Kup meču protiv Hrvatske nastupiti predvođena prvim teniserom sveta, potvrdio je Novak na svom zvaničnom sajtu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.