Novak može na Troickog i Lajovića u Indijan Velsu, Nadal i Federer u drugom delu žreba

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak može na Troickog i Lajovića u Indijan Velsu, Nadal i Federer u drugom delu žreba

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je na startu Indijan Velsa, mastersa iz kategorije 1.000 na kom brani titulu osvojenu prošle godine.

Nole će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela Markos Bagdatis - Jirži Veseli, a u trećem bi mogao da igra protiv velikog prijatelja i kolege iz reprezentacije Viktora Troickog, koga čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvo Španac Albert Ramos, a u slučaju pobede Francuz Žilijen Beneto.

Po projektovanom žrebu Đokoviću bi protivnici mogli da budu i Kevin Anderson ili Džon Izner, David Ferer ili Marin Čilić, a tek u polufinalu može da igra sa Endijem Marejem koga je pobedio u finalu Australijan opena.

U njegovoj polovini žreba je i treći srpski predstavnik Dušan Lajović koji na startu igra protiv Federika Delbonisa i ako bude slavio u drugom kolu ga čeka Anderson, i sa njim bi Novak teoretski mogao da se sastane u četvrtom kolu.

Na drugoj strani "kostura" su Rodžer Federer, Rafael Nadal, Stan Vavrinka i Miloš Raonić.

Masters u Indijan Velsu traje od 12. do 22. marta.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak može na Troickog i Lajovića u Indijan Velsu

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Mar.2015

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković slobodan je na startu Indijan Velsa, mastersa iz kategorije 1.000 na kom brani titulu osvojenu prošle godine. Nole će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela Markos Bagdatis - Jirži Veseli, a u trećem bi mogao da igra protiv velikog prijatelja i kolege...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.