Novak i Jelena napustili Srbiju (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena napustili Srbiju (video)

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković okončao je svoj boravak u Srbiji. Nole i njegova supruga Jelena Đoković, privatnim letom napustili su Srbiju danas u 15 časova sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.

Novak je morao da napusti Srbiju zbog poslovnih obaveza koje ima u Monaku, te su se Jelena i on tamo zaputili, saznaje pink.rs.

“Novaku obeveze više nisu dozvolile >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da ostane u Srbiji, zbog toga je sinoć proslavio rođendan i Jelenin i njegov sa svojim najbližima. Danas nešto pre 15 časova napustio je Srbiju, a njegov sledeći dolazak očekuje se u septembru”, otkrio je izvor blizak Đokovićima.

Novak i Jelena sinoć su sa familijom i prijateljima proslavili njegov rođendan koji je bio 22. maja, kao i Jelenin koji će tek biti 17. juna, i ako je suditi po fotografijama i snmicma, njih dvoje su se odlično proveli.

Novak Djokovic uzivo peva "o svemu mi pricaj ti"! Vece zadovoljstvo nisam mogla da zamislim! @djokernole #mojtekst #novakdjokovic #osvemumipricajti #topalko #blizanci

A video posted by Jovana Radosavljevic (@jovana_radosavljevic) on Jun 12, 2016 at 4:20pm PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Novak i Jelena napustili Srbiju (video)

Izvor: Svet, 13.Jun.2016

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković okončao je svoj boravak u Srbiji. Nole i njegova supruga Jelena Đoković, privatnim letom napustili su Srbiju danas u 15 časova sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.. Novak je morao da napusti Srbiju zbog poslovnih obaveza koje ima u Monaku, te su se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.