Novak i Jelena Đoković dobili ćerku

Izvor: Prva.rs, 03.Sep.2017, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena Đoković dobili ćerku

Jelena Đoković se porodila u subotu uveče i donela je na svet zdravu devojčicu, koja je dobila ime Tara.
Srpski teniser i njegova supruga su prvo dete, sina Stefana, dobili 21. oktobra 2014. godine.
Iako je u toku četvrti Grend slem sezone, US Open, Đoković ćerku nije dočekao na turniru, jer je na pauzi zbog povrede. Novak je u julu odlučio da završi sezonu zbog povrede lakta.
"Pokušaću da iskoristim ovo vreme najbolje što mogu da ga kvalitetno provedem >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sa porodicom. Za oko mesec, mesec i po Jelena i ja ćemo uz božju pomoć postati opet roditelji. Izgleda da je moralo ovo da se desi da mi Bog definitivno poruči: Sad je dosta", rekao je tada naš igrač.
Izvor: b92.net
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČESTITAMO: Stigla ćerkica!

Izvor: Mondo, 03.Sep.2017

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su drugo dete, devojčicu kojoj su dali staro srpsko ime, prenose "Novosti"...Jelena Đoković se porodila u subotu uveče i donela je na svet zdravu devojčicu, koja je dobila ime Tara, prenose "Večernje novosti"...Novak o Jeleni:...

Nastavak na Mondo...

TU JE RODILA TARU Pogledajte kako izgleda bolnica u kojoj se porodila Jelena Đoković

Izvor: Blic, 03.Sep.2017

Supruga našeg tenisera Jelena Đoković sinoć je na svet donela ćerku Taru. Kao i prošlog puta, roditelji su odabrali bolnicu u Monaku. I to ne bilo kakvu, već specijalan kompleks "Grejs Keli"...Kompleks je deo bolnice koja je sagrađena pre 115 godina, a deo u kojem se Jelena porodila počeo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.