TU JE RODILA TARU Pogledajte kako izgleda bolnica u kojoj se porodila Jelena Đoković

Izvor: Blic, 03.Sep.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TU JE RODILA TARU Pogledajte kako izgleda bolnica u kojoj se porodila Jelena Đoković

Supruga našeg tenisera Jelena Đoković sinoć je na svet donela ćerku Taru. Kao i prošlog puta, roditelji su odabrali bolnicu u Monaku. I to ne bilo kakvu, već specijalan kompleks "Grejs Keli".

Kompleks je deo bolnice koja je sagrađena pre 115 godina, a deo u kojem se Jelena porodila počeo je sa radom krajem 50ih godina 20. veka.

Porodilište je otvoreno davne 1949. godine, a današnji prostor odiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << luksuzom i pruža trudnicama totalni užitak pred porođaj. Plan je da ovaj kompleks bude dodatno unapređen u narednom periodu. Sa samog vrha ove ustanove, vidi se skoro ceo Monako.

U obnovu ovog kompleksa se znatno ulaže pa se bi do 2025. prema planu ova bolnica trebalo da bude jedna od najskupljih i najlepših u tom delu Evrope.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo gde se porodila Jelena Đoković i koliko je sve to koštalo!

Izvor: Svet, 03.Sep.2017

Jelena Đoković porodila se sinoć i na svet donela devojčicu Taru.. Novak je za svoju suprugu želeo samo najbolje, pa su odabrali porodilište koje nije dostupno za svakoga.. Radi se o bolnici “Grejs Keli” u Monaku, koja je izgrađena pre 115 godina, a samo porodilište u kom je bila Jelena sa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.