Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jul.2023, 22:30

Novak do detalja analizirao igru Alkaraza: „Prilagodio se mlad na sve podloge, brz je, trči, ali…“

Novak je sa mnogo pohvala govorio o svom rivalu u finalu Vimbldona

Foto: AP / Tanjug


Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Janika Sinera sa 3:0 u polufinalu VImbldona, pa će se za svoj osmi trofej u Londonu, u nedelju od 15 sati, boriti protiv Karlosa Alkaraza.
Novaj je potom na konferenciji za novinare govorio o samom duelu sa Sinerom, ali se dotakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i predstojećeg finala.
– Ovo je verovatno bilo očigledno finale od starta turnira, biće to prvo finale na Vimbldonu. Sada je standardan, igra na travi prilično dobro. Svi su mislili da je građen za šljaku, ali je dobar na svim mogućim podlogama. Jedna od najvećih mojih oružja što sam mogao da se adaptiram na podlogama, on je to učinio veoma mlad. Sve pohvale za njega, video sam kako igra Kvins i već je razvio sjajnu igru na travi. Ako sudim po onome što sam video, ovo je najbolje finale koje možemo da vidimo. Želim da uzmem titulu, bez sumnje, a ovo je najveći izazov koji mogu da imam u ovom momentu. Fizički i mentalno. Brz je, trči, ali sebe smatram prilično kompletnim igračem. Video sam da se mučio u Parizu, podigao je lestvicu prilično visoko i to je primetila publika, ali trava je mnogo različitija od šljake. Imam više finala na VImbldonu, on je gladan, ali sam i ja, pa ćemo videti.
(Telegraf.rs)


Video: Deca opet pokazala koliko im Nole znači: Đokoviću pred polufinale Vimbldona stigla najveća podrška

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Novak do detalja analizirao igru Alkaraza: “Prilagodio se mlad na sve podloge, brz je, trči, ali…”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jul.2023, 13:00

Novak je sa mnogo pohvala govorio o svom rivalu u finalu Vimbldona Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Janika Sinera sa 3:0 u polufinalu VImbldona, pa će se za svoj osmi trofej u Londonu, u nedelju od 15 sati, boriti protiv Karlosa Alkaraza. Novaj je potom na konferenciji za novinare...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.