Novak: Sve je funkcionisalo kako sam želeo

Izvor: RTS, 25.Jan.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Sve je funkcionisalo kako sam želeo

Srpski teniser Novak Đoković smatra da je pružio jednu od najboljih partija u karijeri u polufinalu Australijan opena.
Svetski broj jedan ubedljivo je savladao Francuza Luku Puja sa 6:0, 6:2, 6:2 i zakazao reprizu finala Melburna iz 2012. godine, kada je rezultatom 3:2 preko Nadala došao do tada treće titule >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na tom grend slemu.

"Biće drugačije nego 2012, sada su nova pravila za peti set. Igrali smo skoro šest sati i to je bilo jedno od najvećih iskustava za mene. Nadam se da će biti isti ishod", rekao je Đoković posle meča protiv Puja.
Đoković ima priliku da pobedom nad velikim rivalom postavi rekord od sedam titula na Australijan openu i nadmaši Roja Emersona i Rodžera Federera.
"Protiv Puja sam odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri. Sve je funkcionisalo kako sam želeo", dodao je Novak, podsetivši da je Puj prvi put u karijeri igrao polufinale i da mu je potrebno još iskustva.
Govoreći o povredi lakta i dugoj pauzi, srpski as je poručio da je oduvek verovao u veliki povratak.
"Uvek sam verovao u sebe, to je najvažnije. Morate da verujete u sebe i proces koji ste zamislili", zaključio je on.
Finale Đoković – Nadal na programu je u nedelju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković pred finale sa Nadalom: Biće drugačije nego 2012, nadam se istom ishodu

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2019

Sada su nova pravila za peti set. Igrali smo skoro šest sati i to je bilo jedno od najvećih iskustava za mene – rekao je najbolji teniser sveta pred odlučujući meč na AO Srpski teniser Novak Đoković priznao je da je do finala Australijan opena i duela sa Rafaelom Nadalom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.