Novak: Prvo mesto više nije moj prioritet

Izvor: Press, 30.Sep.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Prvo mesto više nije moj prioritet

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je "promenio prioritet", da prvo mesto na ATP listi to više nije i da sada želi da uživa na terenu.
foto: b92.net
"To ne znači da neću činiti sve da dam doprinos ovom sportu, ali ne želim da igram >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tenis samo da bih osvajao titule", rekao je Novak u Beogradu.
Kako je objasnio, njegova sadašnja želja je da uživa na terenu, kako na treninzima, tako i na mečevima i ponovio da posle osvajanaj Rolan Garosa to više nije bio slučaj.
"Ne želim da mislim, ni da se opterećujem brojem jedan i titulama. Ako dođu, oberučke ću ih prihvatiti", rekao je Novak. 

Kako je rekao, ključni čovek u njegovoj psihološkoj stabilnosti u prethodnom periodu bio je trener Boris Beker. 

"On je najviše doprineo psihološki, ono što proživljavam, on je veliki deo toga", rekao je Novak.

 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Titule i "broj 1" više nisu prioritet!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da mu osvajanje turnira i ostanak na vrhu ATP liste više nisu prioritet, već da vrati osećaj uživanja na terenu...Đoković je danas u Beogradu, na terenima TC Novak, sparingovao sa talentovanim 14-godišnjim teniserom Viktorom Jovićem...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Hoće li Beker ostati Đokovićev trener?

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016

Neizvesno je da li će Nemac i Srbin nastaviti saradnju...Foto: MN Press..Brojne teme ređale su se u razgovoru Novaka Đokovića i novinara tokom posete najboljeg svetskog tenisera Beogradu...U centru pažnje našla se izjava da mu prvo mesto i titule više nisu prioritet, ali daleko od toga da nije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.