Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Počastvovan sam što sam ušao u istoriju

Izvor: pressonline
Najbolji teniser sveta Novak Đoković kaže da je počastvovan što je današnjom pobedom u finalu Otvorenog prvenstva Australije sa Rafaelom Nadalom ušao u istoriju, ali i da mu je žao što je neko morao da izgubi.


- Rafa, ti si jedan od najboljih igrača svih vremena i najpoštovanijih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << trenutno. Danas smo ušli u istoriju, a, nažalost, ne mogu da postoje dvojica pobednika - rekao je Đoković posle pobede nad Nadalom u pet setova i skoro šest sati igre.

Đoković je pobedio sa 5:7, 6:4, 6:2, 6:7 (5:7), 7:5 i tako osvojio svoj treći Australijan open i peti gren slem.

- Nadam se da ćemo imati još mnogo ovakvih finala. Hvala svima...Privilegovan sam što stojim pored jednog od najboljih sportista svih vremena - kazao je Đoković na terenu po preuzimanju trofeja.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

tenisnovakrafa
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.