Novak: Očekujem težak meč protiv Rafe

Izvor: RTS, 10.Okt.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Očekujem težak meč protiv Rafe

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da očekuje veliku borbu u finalu ATP turnira u Pekingu protiv Španca Rafaela Nadala.

"Uvek očekujem veliku borbu sa njim i pripremam se za to. Pokušaće sve kako bi osvojio titulu, ali isto to ću uraditi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i ja. Mislim da smo obojica na veoma visokom nivou i znamo da igramo ovako velike mečeve. Siguran sam da ćemo publici prikazati dobar tenis. Neka bolji igrač pobedi", rekao je Đoković za sajt ATP, prenosi Tanjug.
On je u polufinalu pobedio Davida Ferera rezultatom 6:2, 6:3.
"Dobro sam servirao, posebno u prvom setu kada sam ubacio 79 odsto prvog servisa. Međutim, nisam dobijao mnogo lakih poena u svojim gemovima. On je mnogo toga vraćao i terao me da igram dodatni udarac. Uspeo sam da budem agresivan od starta i ne dozvolim mu duge razmene, pa je sve funkcionisalo veoma dobro", dodao je Đoković.
Meč protiv Nadala biće 45. okršaj dvojice tenisera, a Španac vodi sa 23:21 u međusobnim duelima.
Finale ATP turnira u Pekingu igra se u nedelju od 13.30 po srednjoevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ: Rafa će učiniti sve da pobedi, ali i ja ću

Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2015

U finalu ATP turnira u Pekingu Novak Đoković očekuje ogromnu borbu protiv Rafaela Nadala.. . Srbinu je ovo 12. finale u ezoni, a narednog rivala poznaje izuzetno dobro. Biće im to 45. okršaj, 23 pobede ima Španac.. –Znam da će sutra pokušati sve kako bi osvojio titulu, ali ću i ja isto to...

Nastavak na HotSport.rs...

Đoković: Nadal će pokušati sve, ali znam i ja da igram ovakve mečeve

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2015

„Siguran sam da ćemo publici prikazati dobar tenis“, rekao je Nole uoči finala u Pekingu..Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da očekuje veliku borbu u finalu ATP turnira u Pekingu protiv Španca Rafaela Nadala...„Uvek očekujem veliku borbu sa njim i pripremam se za to. Pokušaće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.