Đoković: Nadal će pokušati sve, ali znam i ja da igram ovakve mečeve

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nadal će pokušati sve, ali znam i ja da igram ovakve mečeve

„Siguran sam da ćemo publici prikazati dobar tenis“, rekao je Nole uoči finala u Pekingu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da očekuje veliku borbu u finalu ATP turnira u Pekingu protiv Španca Rafaela Nadala.

Uvek očekujem veliku borbu sa njim i pripremam se za to. Pokušaće sve kako bi osvojio titulu, ali isto to ću uraditi i ja. Mislim da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obojica na veoma visokom nivou i znamo da igramo ovako velike mečeve. Siguran sam da ćemo publici prikazati dobar tenis. Neka bolji igrač pobedi“, rekao je Đoković.

On je u polufinalu pobedio Davida Ferera sa 2:0 (6:2, 6:3).

Dobro sam servirao, posebno u prvom setu kada sam ubacio 79 odsto prvog servisa, međutim, nisam dobijao mnogo lakih poena u svojim gemovima. On je mnogo toga vraćao i terao me da igram dodatni udarac. Uspeo sam da budem agresivan od starta i ne dozvolim mu duge razmene, pa je sve funkcionisalo veoma dobro“, dodao je Đoković.

Meč Đokovića i Nadala biće njih 45. okršaj, a Španac vodi sa 23:21 u međusobnim duelima.

Finale ATP turnira u Pekingu igra se u nedelju od 13.35 po srednjeevropskom vremenu. Kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.