Novak: Moj najbolji meč na turniru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Moj najbolji meč na turniru

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je nakon plasmana u finale Mastersa u Londonu da mu je ovo najbolji meč koji je odigrao na turniru.

"Mislim da je ovo najbolji meč koji sam odigrao u Londonu i da je došao u najboljem trenutku za mene" izjavio je neposredno posle trijumfa najbolji svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teniser.

"I Kevin je dobro igrao", rekao je Novak i dodao da ga baš i nije služio prvi servis, a "ključno je bilo to što sam osvajao poene na njegov drugi servis".

"Zadovoljan sam činjenicom da igram na konstantnom nivou poslednjih nedelja, mada svi pokušavamo da pronađemo poslednje atome snage da bi odigrali mečeve. Nije uobičajeno da imam više asova od Kevina ali to je ono što mi je podiglo samopouzdanje", naglasio je Nole.

"Sedmo finale je sutra sa Zverevom, a s njim sam već igrao u grupi. On je sjajno odigrao protiv Rodžera i pokušaću da vratim prve servise pa neka pobedi bolji" , zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.