Novak Đoković ume da zaplače kad izgubi u igrici

Izvor: Glas javnosti, 18.Feb.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković ume da zaplače kad izgubi u igrici

Najbolji teniser sveta Novak Đoković družio se sa svojim navijačima putem interneta i tom prilikom odgovarao na brojna pitanja. Ovog puta uz Novaka je bio i njegov mlađi brat Đorđe, koji je otkrio neke detalje iz privatnog života prvog reketa sveta.

Jedno od interesantnijih pitanja za Novaka bilo je, kako se slaže sa braćom Đorđem i Markom, a odgovor je dao najmlađi od braće Đoković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

"On je veoma dobar brat, očigledno. Iskreno, kada igramo igrice, on ne podnosi da gubi. Čim krene da gubi kreće da kuka, zanoveta, ponekad i zaplače..Ali to je samo tu tako, kada je u pitanju tenis, realan je i dobro podnosi poraz," rekao je Đorđe.

Na samom kraju razgovora sa navijačima Novak je otkrio da mu je životni san da nastupi sa braćom za Dejvis kup reprezentaciju Srbije, sa kojima se trenutno u Monte Karlu priprema za predstojeće turnire.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđe Đoković: Novak je dobar brat, ali plače kad izgubi

Izvor: Press, 18.Feb.2013

On je preko video strima odgovarao na mnogobrojna pitanja koja su obožavaoci širom sveta postavljali putem tvitera i fejsbuka, ali ovoga puta posebno je bilo zanimljivo što je u komunikaciji sa fanovima učestvovao i Novakov brat Đorđe. On je najboljem teniseru sveta pomagao u odgovorima na pitanja,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.