Novak Đoković pomera trening da bi gledao Zvezdu

Izvor: RTS, 27.Avg.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković pomera trening da bi gledao Zvezdu

Novak Đoković je potvrdio našem novinaru Aleksandru Žigiću da je pomerio večerašnji trening kako bi gledao meč između Crvene zvezde i Jang Bojsa (21.00 RTS1, RTS Planeta).
Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đoković je prvobitno imao termin od 15.00 časova po lokalnom vremenu, ali kada je shvati da je to 21.00 po našem, odmah je trenerima rekao da nađu novi termin, verovatno kasnije.

Pznato je da je Novak Đoković veliki navijač Crvene zvezde. Kad god je imao priliku posetio je utakmice kluba, bilo one fudbalske ili košarkaške. Srećom njegov meč drugog kola nije planiran za danas. Njega ne bi mogao da pomeri, trening može, što je i uradio.
Da li će biti u stanju da trenira posle odgledane utakmice, ostaje da se vidi. Svakako ako crveno-beli uspeju da seplasiraju u Ligu šampiona i Novak će biti zadovoljan na treningu.
Meč između Crvene zvezde i Jang Bojsa počinje u 21.00 čas. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.