Nole u elementu zbog Zvezde - Briga ga za US open!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole u elementu zbog Zvezde - Briga ga za US open!

Vremenska razlika mu je napravila problem koji je odmah ispravio.

Crvena zvezda večeras od 21 čas igra utakmicu protiv Jang bojsa u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Novak Đoković je zakazao trening danas u 15 časova po vremenu u Njujorku, a kada je shvatio da je to zapravo 21 čas po srednjeevropskom vremenu, nije imao dilemu šta da radi.



"Kako da ne, gledaću meč. Rezervisali smo teren u tri popodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i onda sam shvatio da je to u stvari devet po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomeriti trening. Kasnije verovatno...

Ili možda ranije još bolje, ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda bolje pre, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće"
, rekao je Novak za "Sportklub".

Novak je u drugom kolu US opena pošto je savladao Baenu u prvom. U drugom kolu ga čeka Huan Ignasio Londero.
Pogledaj vesti o: US Open,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prioriteti moraju da se znaju, Đoković pomerio trening zbog Zvezde: Bog je s njima!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2019

Kao dečak je reketom udarao lopticu u teniskom klubu Partizan, ali Novak Đoković nikad nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde. Toliki da ni na Ju-Es Openu ne zapostavlja omiljeni fudbalski tim. Čak i ako to znači da će raspored rada u Njujorku morati da istrpi određene izmene. “Kako da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.