Novak Đoković poklanja deci u Srbiji 700.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković poklanja deci u Srbiji 700.000 evra!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja da na najbolji način vodi brigu o deci u Srbiji, tako što finansijski pomaže projekte za njihovo srećnije detinjstvo. Tako će njegova organizacija “Novak Djokovic Fondation” do kraja godine realizovati 20 projekata kojima će pomoći odrastanje više od 5.000 mališana u 20 gradova širom Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Za te potrebe biće izdvojeno oko 700.000 evra, a ovaj projekat je najavila je nacionalna direktorka fondacije Jelena Ðoković.

“Mi se svakodnevno bavimo ranim razvojem dece i ulažemo u njihov razvoj sa željom da unapredimo budućnost naše zemlje i da pripremimo naše naslednike za sve izazove koji ih očekuju kada postanu vodeći članovi ovog društva. Krajem prošle godine otvorili smo konkurs za projekte i, na naše veliko iznenađenje, primili smo više od 1.400 prijava, što nam je otvorilo oči i dalo nam surovu predstavu o realnosti i deci koja rastu u lošim uslovima. Prihvatili smo 20 projekata, u koje ćemo uložiti 700.000”, rekla je Novakova supruga Jelena.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.